Gå til hovedindhold

Vidensbaserede indsatser

Der er udviklet mange vidensbaserede indsatser, som fagpersoner kan bruge, når de arbejder med personer med diabetes. Oversigten her samler nogle af dem.

Indhold

  Videncenter for Diabetes har lavet en oversigt over indsatser, som nogle fagpersoner bruger, når de arbejder eller er i kontakt med personer med diabetes.

  Hvis du kender til en indsats, der kan være relevant at inkludere i oversigten, er du meget velkommen til at kontakte os.

  Indsatserne kan søges frem herunder, og søgningen kan inddeles i tre kategorier alt efter, om du har en særlig interesse eller behov. Du kan vælge at filtrere efter en enkelt, to eller alle tre kategorier.

  • Sygdom og sundhed: Her har du mulighed for at filtrere på de indsatser, der er udviklet til personer med diabetes, personer med andre kroniske sygdomme eller til at fremme almen sundhed.
  • Særlige målgrupper: Her kan du filtrere på de indsatser, der er udviklet til familier og grupper af personer med diabetes tilhører et etnisk mindretal eller har psykiske eller psykiatriske diagnoser.
  • Vidensgrundlag: Hvis du har krav til vidensgrundlaget, kan du filtrere på de indsatser, der er baseret på henholdsvis lokale erfaringer, evalueringer eller forskning.

  Find indsats

  Sidst opdateret: 8. november 2023